Slobozia: Vizita Pastorală, Hramul Conventului și al Parohiei „Preasfânta Inimă a lui Isus

Zile de har și de sărbătoare în parohia „Preasfânta Inimă a lui Isus” din Slobozia 

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 4-7 iunie 2013, Frații Capucini din Parohia „Preasfânta Inimă a lui Isus” din Slobozia  s-au bucurat de prezența Părintelui Custode Leon Budău, aflat în vizită pastorală în comunitate. Cu acest prilej am trăit momente de comuniune fraternă, rugăciune în comun, meditații și exerciții spirituale.  

Vineri, 7 iulie, Hramul Bisericii a constituit un moment de har, deoarece întreaga comunitate a fost în sărbătoare, la care au participat și reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe din Slobozia. 

Părintele Custode Leon Budău, în cuvântul de învățătură, a proclamat marea iubire a lui Dumnezeu, pe care fiecare dintre credincioși trebuie să o descopere zi de zi. De asemenea, părintele i-a încredințat Inimii Preasfinte a lui Isus pe toți cei prezenți, subliniind că această Inimă ne cuprinde pe toți și ne iubește necondiționat.

Rugăciunile și cântările de slavă, aduse Inimii Preasfinte a lui Isus, au dat solemnitate celebrării liturgice, fiecare creștin plecând spre casă cu iubirea lui Dumnezeu în suflet, pentru a o împărtăși apoi cu întreaga familie.     

Fr. Romeo Horvat, O.F.M. Cap. 

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.