Nicolae Bălcescu: Profesiune pe viață în cadrul Ordinului Franciscan Secular

Nicolae Bălcescu: Profesiune pe viață în cadrul Ordinului Franciscan Secular

Sâmbătă, 14 mai, în parohia  Preasfânta Inimă a lui Isus din Nicolae Bălcescu, în cadrul sfintei liturghii  celebrată la orele 11.00, fraternitatea Ordinului Franciscan Secular a fost în sărbătoare, pentru că cinci surori și un frate au depus profesiunea pe viață, de trăire în starea de viață seculară a Evangheliei lui Isus Cristos în Ordinul Franciscan Secular, păstrând regula pentru toată viața.

Celebrant principal a fost Pr. Anton Acatrinei, concelebranți Pr. Cojocaru Gheorghe și Pr. Giurgică Eugen. A fost o celebrare de sărbătoare și multă bucurie. Părintele paroh Cojocaru Gheorghe  și-a exprimat  aprecierea față de acești frați și surori care prin profesiunea lor spun da lui Isus care îi cheamă să fie mai aproape de inima sa. În cadrul aceleiași celebrări a avut loc și inițierea unei surori la viața Ordinului Franciscan Secular.

S-au unit acestei sărbători în spirit de fraternitate și comuniune și confrații din alte fraternități: Galbeni, Onești, Buruienești, Valea Mare, Galați, Nisiporești, etc.

Spiritul sfântului Francisc de Asissi să însuflețească tot mai multe persoane care să-l urmeze pe Isus cât mai îndeaproape.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.