Copii la umbra sfântului

Copii la umbra sfântului… din nou

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

Marți, 30 iunie 2015, la umbra fericitului Ieremia s-au adunat din nou copiii… Este vorba de un grup de 70 de copii din parohia „Sfânta Tereza a Pruncului Isus” din Iași, aflați în trecere spre Slănic Moldova, unde aveau să petreacă un campus de câteva zile.        

Acești copii binecuvântați, însoțiți de pr. vicar, Marius Ilieș, de surori și animatori din parohie, au poposit la Sanctuarul „Fericitul Ieremia” pentru o clipă de răgaz în compania celui care a fost un mare iubitor de copii.         

La ora 12.30 vizitatorii noștri au participat la sfânta liturghie celebrată de pr. vicar, însoțit de pr. Cristinel Ghiurca, directorul Liceului Teologic „Fericitul Ieremia”, care le-a vorbit copiilor la predică despre legătura deosebită pe care fericitul Ieremia a avut-o cu părinții săi, pe care i-a ascultat în toate, îndemnându-i și pe aceștia să îi urmeze exemplul pe drumul sfințeniei. Pe parcursul sfintei liturghii cei care au dorit au beneficiat de prezența a doi preoți pentru sfânta spovadă.        

La sfârșitul celebrării euharistice pr. Ubaldo Oliviero, rectorul sanctuarului, a ținut să îi salute pe cei veniți în vizită la confratele nostru român, îndemnându-i și el la urmarea exemplului de sfințenie al fericitului Ieremia.      

După sfânta liturghie, copiii au servit prânzul la pachețel în sala de mese a Seminarului nostru, după care și-au continuat drumul către Slănic Moldova.       

Pe această cale dorim și noi să îi felicităm, pentru această inițiativă binecuvântată, pe cei care nu au considerat de prisos să se facă acest popas „la umbra sfântului”, în mod deosebit pe pr. paroh Petru Sescu și pe pr. vicar care i-a însoțit pe copii. Fericitul Ieremia să mijlocească pentru toți belșug de har și binecuvântare de la Dumnezeu, dătătorul a tot binele. Vă așteptăm și cu alte ocazii. Pace și bine!      

Frații capucini

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.