Campus „Ieremia prietenul copiilor”

Ieremia, prietenul copiilor

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 25-27 iunie, în incinta sanctuarului și a mănăstirii „Fericitul Ieremia”, Frații Minori Capucini au organizat un campus al veseliei și al bucuriei cu tema „Ieremia, prietenul copiilor”.   

Au fost trei zile minunate în care cei 85 de copii ne-au îmbogățit sufletele cu energia, bucuria și zîmbetele lor. Împreună cu ei am învățat să dansăm și să ne bucurăm. Tot ei au fost aceia care au pus tot sufletul lor curat și imaginația pentru a confecționa brățări frumoase și delicate, dar și în lucrările de tip Quilling, într-o explozie splendidă de lumină, culoare și veselie, arătând împreună adevărata puritate a copilăriei.   

Copiii au trăit momente extraordinare, participând cu toată ființa la jocurile distractive și educative  organizate pe parcursul celor trei zile ce le-au fost dedicate.             

În numele acestor minunați copii, mulțumim din inimă fraților capucini pentru disponibilitatea, grija și dragostea pe care le-au arătat-o acestora.

Ne plecăm cu respect în fața tinerilor și energicilor voluntari de la Liceul Teologic „Fericitul Ieremia”, fără de care aceste trei zile ale bucuriei nu ar fi fost posibile.         

De asemenea, trebuie să le mulțumim părinților acestor copii minunați, pentru că au avut încredere în noi și în micuții lor, și ne gândim să le mai oferim încă o surpriză a verii și a bucuriei spre sfârșitul acestei vacanțe…!!!

Stați aproape, căutați-ne și sigur „minunații mesageri ai bucuriei”, adică copiii dumneavoastră, vor retrăi momente minunate, pentru că marea familie a bucuriei se va mări și reuni!!!          

Margareta Ștefan 

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.