Vine, vine… Cine?… Campusul de vară!

Pace și bine! Iată-ne ajungi pe ultima sută de metri în ceea ce privește școala. Mai e puțin și începe buna și meritata vacanță de vară pentru copii. Și în această vară, la fel ca în anii anteriori, Ordinul Fraților Minori Capucini organizează în perioada 23-28 iulie 2018, la Onești, în incinta sanctuarului ,,Fericitul Ieremia”, un campus de vară intitulat ,,Marcelin, pâine și vin. Suflet nobil în căutarea adevărului”.

În pregătirea acestui campus au fost făcuți deja primii pași. În data de 19 mai a avut loc la Roman (NT) o întâlnire a animatorilor din diferite parohii din Moldova. La invitația Congregației ,,Leonardo Murialdo”, gazdele acestui eveniment, au participat și câțiva tineri din grupul nostru, al voluntarilor care vor participa la campusul din vară, organizat de frații capucini. A fost un moment de formare, de îmbogățire pe care să o dăruim mai departe.

Al doilea pas a fost făcut sâmbătă 26 mai, când, la Onești, în conventul fraților capucini s-au adunat un număr frumos de tineri, care au răspuns invitației fraților capucini de a fi animatori pentru campusul din vară. A fost o zi frumoasă, zi în care am avut posibilitatea să ne cunoaștem, să descoperim bogăția celui de lângă noi. Totodată, am avut ocazia să aflăm diferite informații legate de pregătirea, desfășurarea campusului și să discutăm asupra anumitor propuneri. Mulțumim tuturor celor care au participat și sau angajat în organizarea acestor întâlniri și a campusului ce va urma. Formularele de înscriere pentru campus se găsesc la Sanctuarul „Fericitul Ieremia”, iar după ce vor fi completate se vor da fraților de la sanctuar. Vă așteptăm!

Fr. Octavian Vacaru OFMCap

Album foto: Pregătirea campusului de vară ,,Marcelin, pâine și vin. Suflet nobil în căutarea adevărului”

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.