Sighetu Marmației, 05 octombrie 2013 – Hramul Conventului „Sfântul Francisc de Assisi”

Sfinte Francisc de Assisi, roagă-te pentru noi!

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

Sâmbătă,  5 octombrie 2013, comunitatea fraților capucini din Sighetu Marmației a fost în sărbătoare, prin celebrarea hramului Conventului „Sf. Francisc de Assisi”. 

La acest moment de sărbătoare au participat și frații capucini din Conventul „Sfinții Îngeri Păzitori” de la Târgu Lăpuș, un grup de cuvioase surori din oraș și din împrejurimi, precum și numeroși copii și tineri care frecventează oratoriul nostru zi de zi.

Sfânta liturghie de sărbătoare a fost celebrată la ora 17.30 de către pr. protopop Vasile Iusco, însoțit de preoții comunității și cei invitați. La predică pr. Vasile a adus un cuvânt de mulțumire comunității fraților capucini din Sighetu Marmației pentru activitatea rodnică pe care o desfășoară în numele marelui sfânt și patron al așezământului nostru, sfântul Francisc de Assisi. 

După sfânta liturghie, cu aceeași bucurie am participat cu toții la masa fraternă, într-un cadru de comuniune și împărtășire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru această zi și pentru tot ceea ce înfăptuiește în cadrul comunității noastre. 

Fr. Anton Tancău, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.