PROIECT VOCAȚIONAL

PROIECT VOCAȚIONAL

Frații Minori Capucini
– Onești –

Doamne, ce vrei să fac?

Dragă tinere, cuvintele pe care le citești mai sus au fost rostite de sfântul Francisc atunci când a simțit chemarea lui Dumnezeu. Sunt cuvinte care se regăsesc și astăzi în străfundul inimii multora dintre noi, dar această lume a vitezei și a zgomotului în care trăim, nu ne mai permite să ne gândim prea des la ele.

De aceea, noi, frații capucini, dorim să inițiem un Proiect Vocațional, care să vină în ajutorul celor care doresc să îl urmeze pe Cristos după forma de viață a Sfântului Francisc, pe care a trăit-o și Fericitul Ieremia. Ne propunem să descoperim împreună, care este visul lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi.

Să nu consideri o pură întâmplare faptul că citești aceste rânduri. Dumnezeu are un plan cu tine. Nu-ți fie teamă! Elimină orice frică și vino! Vei avea posibilitatea de a cunoaște viața noastră, o viață normală, împletită din rugăciune și muncă, în dorința de a-l descoperi pe Dumnezeu ca Tată, iar creaturile lui ca frați și surori.

 

Frații Minori Capucini
Str. Belvedere, 5 – Onești
Responsabil cu Proiectul Vocațional
Pr. Adrian Cojoc
Tel: 0760997763

 

 

„…așa vorbește Domnul cel care te-a creat, Iacob, cel care te-a plăsmuit, Israel: Nu te teme, pentru că eu te-am răscumpărat, te-am chemat pe nume. Când vei trece prin ape, eu sunt cu tine. Pentru că ești prețios în ochii mei, vrednic de cinste și eu pe tine te iubesc. Nu te teme, căci eu sunt cu tine!” 
   Is 43,1-4.

Preaînalte și gloriosule Dumnezeu, luminează întunericul inimii mele, dăruiește-mi credință dreaptă, speranță convinsă, iubire perfectă, înțelepciune și cunoaștere, Doamne, ca să îndeplinesc Sfînta poruncă a Ta. Amin.

VINO  ȘI VEZI!

Alte date de contact:

Conventul din Onești
0234 321100

Conventul din Roman
0233 744559

Conventul din Sighet
0262 314159

Conventul din Târgu-Lăpuș
0262 384192

Conventul din Slobozia
0243 233787

Facebook: Pastorala vocațională OFMCapucini

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.