Pregatiri pentru Craciun la Sighetu Marmatiei

În zilele de început ale lunii decembrie la Oratoriul ”Sf. Francisc” din Sighetu Marmației s-au desfășurat sub patronajul Sf. Nicolae, ocrotitorul copiilor nevoiași, mai multe acțiuni în favoarea acestora. După ce in prealabil, timp de mai multe zile, voluntarii grupului „Speranța” au străbătut străzile orașului într-o campanie pentru strângerea de fonduri destinate achiziționării de cadouri pentru toți copiii, vineri 3, sâmbătă 4 și duminică 5 decembrie au avut loc pregătirea pachetelor și distribuirea cadourilor (constând în special în jucării, dulciuri și fructe, dar și din diverse obiecte dăruite de alți copii sau confecționate de către copiii voluntari din grupul „Speranța Junior”).
La această acțiune, voluntarii noștri au fost ajutați de mai mulți elevi și profesori de la Colegiile Naționale „Dragoș Vodă” și „Regele Ferdinand”, precum și de la „Grupul Școlar pentru Industrie mică și Servicii”, care apoi i-au și însoțit pe voluntarii noștri la „beneficiari”: cei peste 140 de copii din diverse structuri de protecție socială din oraș.
Zilele s-au încheiat cu un moment de voie bună, făcut și mai frumos de numeroasele colinzi de Crăciun cântate împreună, atât la casele fericiților destinatari cât și la sediul Oratoriului din str. Al. Ivasciuc 19.
Cu această ocazie, Fraternitatea Capucină din Sighetu Marmației mulțumește tuturor acelora care le-au fost alături în acest an și urează tuturor binefăcătorilor din țară și din Italia un Crăciun fericit și un An nou binecuvântat!

Frații Capucini

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.