Onești – Campusul Vocațional „Veniți și vedeți!” (11-13 aprilie 2014)

„Veniți și vedeți!”

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 11-13 aprilie 2014, Seminarul Liceal Capucin „Fericitul Ieremia” din Onești a fost gazda Campusului vocațional “Veniți și vedeți!”, adresat elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a. 

În prima zi, organizatorii evenimentului, pr. Mihail Vacaru și fr. Irinel Lenghen, i-au întâmpinat pe tinerii dornici să cunoască spiritualitatea Ordinului Fraților Minori Capucini, iar apoi au urmat momentele de prezentare și de cunoaștere reciprocă.

În cea de-a doua zi, după programul spiritual, pr. Cristinel Ghiurca a prezentat viața sfântului Francisc de Assisi, după care a urmat un timp de destindere, cu jocuri și activități sportive. După amiază, pr. Irimia Bejan le-a făcut cunoscute elevilor originea și patrimoniul spiritual al Ordinului Fraților Minori Capucini, vorbindu-le și despre fericitul Ieremia, frate capucin și primul român catolic ridicat la cinstea altarelor.   

Campusul s-a încheiat în Duminica Floriilor, cu participarea la sfânta Liturghie, prezentarea ofertei educaționale, făcută de către un profesor al școlii, rugăciunea de mulțumire, opiniile și impactul pe care l-au avut asupra fiecăruia aceste zile spirituale.

Îi mulțumim Domnului pentru toate darurile primite, îi încredințăm lui pe toți acești copii și-l rugăm să le dea darul discernământului pentru a face voința Sa.

Frații Capucini

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.