Nehoiu: A șaptea întâlnire din cadrul Proiectului Vocațional

Proiectul Vocațional: Aprilie 2013  

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 19-21 aprilie a avut loc cea de-a șaptea întâlnire a ,,Proiectului Vocațional” din acest an. Această întâlnire a avut loc în conventul din Nehoiu, unde actualmente este și casa de noviciat. Tema de la această întâlnire a fost o temă conclusivă: ,,Misiunea lui Isus”.

Părintele Lucian a încercat să explice și să trezească în inimile celor care au participat la acest proiect această misiune nobilă, pe care Isus a îndeplinit-o. Această misiune ne este încredințată și nouă; si noi suntem chemați să ducem mai departe misiunea de a vesti cuvântul lui Dumnezeu, de a duce mai departe speranța, credința, iubirea în această lume, în această societate în care materialismul distruge partea spirituală.

La această misiune suntem chemați în acest moment, acum – mai exact – acolo unde suntem. Trebuie să conștientizăm mai mult chemarea la această misiune. În aceste zile am trăit multe alte momente frumoase alături de fraternitate. Au fost momente de rugăciune, de meditație, de relaxare, trăite alături de frații din conventul de la Nehoiu. 

Fr. Irimia Bejan, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.