Iași: Hirotoniri întru Preoție

Tu ești preot în veci!

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

Sâmbătă, 29 iunie, în sărbătoarea sfinților apostoli Petru și Paul, în catedrala „Sfânta Maria Regină” din Iași, 30 de candidați la sfânta Preoție au fost hirotoniți preoți de către păstorul diecezei de Iași, PS Petru Gherghel.

Printre noii leviți se numără și confrații noștri fr. Daniel-Cosmin Constantin, fr. Irimia Bejan și fr. Anton Tancău, care după o săptămână de exerciții spirituale și după depunerea jurământului și a profesiunii de credință, făcute în fața pr. Custode Leon Budău și în prezența confraților, în timpul rugăciunii vesperelor (joi, 27 iunie) în conventul „Sf. Padre Pio” din Roman, s-au prezentat plini de curaj și entuziasm, dar și conștienți de importanța și sacralitatea noii lor misiuni pentru poporul lui Dumnezeu, în fața episcopului, pentru a fi ridicați, prin impunerea mâinilor și rugăciunea consacratoare, la treapta preoției.

Lor, ca și tuturor celorlalți 30 de confrați hirotoniți la Iași și București în acest an 2013, Anul Credinței, Frații Capucini le urează o slujire vrednică și durabilă în via Domnului!

Fr. Petre-Marian Ianoș, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.