Fratele Ieremia Valahul vine la Targu Frumos

Duminică, 9 octombrie, parohia Sf. Anton a avut un motiv de bucurie și de sărbătoare. După ce în luna mai 2008 credincioșii s-au putut bucura de prezența raclei Fericitului Ieremia, iată, acum, nu va fi doar o vizită, ci credincioșii se vor putea bucura să aibă în biserica lor o părticică din relicvele sale.
La cererea Pr. Paroh Fabian Dobos, într-un cadru solemn, Pr. Eugen Giurgică O.F.M. Cap, însoțit de Pr. Diacon Mihai Benchea și alți doi seminariști, au dăruit parohiei această relicvă spre a fi venerată. Credincioșii și întreaga comunitate din Târgu Frumos vor avea posibilitatea ca prin mijlocirea celui mai îndrăgit dintre fiii Bisericii Catolice din Romania să obțină de la bunul Dumnezeu harurile de care au nevoie. Ieremia, în timpul vieții și după moarte s-a dovedit a fi un bun intermediar între Dumnezeu și oameni pentru credincioșii din Napoli, care, cu multă credință și devoțiune, au alergat la el și au obținut harurile dorite. Cu atât mai mult noi, frații săi români, în mijlocul cărora a dorit să se întoarcă, trebuie să-i cerem ca el să mijlocească pentru noi, pentru familiile și comunitățile nostre harurile de care avem nevoie.
Fie ca Fericitul Ieremia să mijlocească harurile de care fiecare credincios în parte are nevoie și să binecuvânteze întreaga comunitate.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.