ONEŞTI: INVITAŢIE LA TRIPLA SĂRBĂTOARE

ONEŞTI: INVITAŢIE LA TRIPLA SĂRBĂTOARE

În ziua de duminică, 30 octombrie, la sanctuarul „Fericitul Ieremia” din Onești, cu ocazia aniversării a 39 de ani de la beatificarea fericitului Ieremia și a 30 de ani de prezență a fraților capucini în România, PS Iosif Păuleț, episcopul diecezei de Iași, va prezida o Sfântă Liturghie solemnă la ora 10.30.

Cu acest prilej, vor fi hirotoniți întru diaconat doi frați capucini, fr. Lucian Dămoc și fr. Valentin Iosif David. Tripla sărbătoare va fi precedată de o novenă de pregătire care va începe vineri, 21 octombrie. În aceste nouă zile de pregătire, se vor celebra zilnic două Sfinte Liturghii (dimineața la 7.30 și seara la ora 18.30). Ultimele trei zile din această novenă, respectiv 27, 28 și 29 octombrie, vor avea caracter de triduum cu tema „Viața de slujire a Fericitului Ieremia”. Predicile din aceste trei zile de la liturghia de seară vor fi ținute de fr. Ciprian Benedic (OFMCap).

Ziua memorabilă de 30 octombrie se va încheia cu celebrarea unei Sfinte Liturghii de mulțumire, la ora 18.30, pentru binefăcătorii sanctuarului și ai fraților capucini.

Vă așteptăm cu drag!

Fr. Ciprian Vacaru, rectorul sanctuarului,
și confrații capucini

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.