Oneşti: Invitaţie la hramul Sanctuarului Fericitul Ieremia

Oneşti: Invitaţie la hramul Sanctuarului Fericitul Ieremia

Vineri, 29 aprilie, începe novena de pregătire pentru hramul Sanctuarului Fericitul Ieremia care va fi celebrat în ziua de duminică, 8 mai 2022. Sfânta Liturghie solemnă va fi celebrată la ora 10.30, iar seara la ora 18.30 se va celebra o altă Sfântă Liturghie prezidată de fr. Leon Budău, custodele fraţilor capucini. În această zi solemnă va fi în sărbătoare, de asemenea, Custodia Fraţilor Minori Capucini din România, dar şi Liceul Teologic „Fericitul Ieremia” care se află sub egida aceluiaşi fericit capucin.

Novena de pregătire la sanctuar se va face atât dimineaţă la Sfânta Liturghie de la ora 7.30, cât şi seara la Sfânta Liturghii de la ora 18.30 în cadrul căreia, în timpul predicilor, vor fi exprimate gânduri referitoare la viaţa fericitului capucin. Ultimele trei zile, respectiv 5, 6 şi 7 mai 2022, vor avea caracter de triduum care vor cuprinde predici tematice ţinute de fr. Adrian Benchea-Joca OFMCap. ce vor avea ca temă: „Fratele Ieremia şi carisma franciscană”.

Vă invităm în aceste zile să vă alăturaţi nouă pentru al cinsti pe Dumnezeu şi pentru ai cere haruri prin mijlocirea fratelui nostru capucin, Fericitul Ieremia.

Vă aşteptăm cu drag!

Fr. Ciprian Vacaru, rectorul sanctuarului,
şi confraţii capucini

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.