Onesti: Campus Vocational

„L-am văzut pe Domnul!”

În perioada 9-11 aprilie a avut loc la Seminarul Fraților Minori Capucini un campus dedicat bucuriei generată de Invierea Domnului și în același timp dedicat alegerii unui drum în viață pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a din parohiile Diecezei noastre de Iași, la care au participat peste 50 de adolescenți.
Pe parcursul celor trei zile au avut loc diverse momente de cunoaștere reciprocă, din care nu au lipsit prezentarea vieții sf. Francisc și a Fericitului Ieremia („gazda” acestei întâlniri), cunoașterea vieții și activității Fraților Capucini și a ofertei lor educațional-vocaționale, momentele de rugăciune și cele de joc și voie bună.
În tot acest timp, atmosfera a fost marcată de bucuria de a sta împreună, de a face noi cunoștințe, rugăciunea împreună la moaștele Fericitului Ieremia, într-un cuvânt trăirea împreună a bucuriei dăruite nouă tuturor de către Cristos cel Înviat.
Aceste momente (mult prea scurte!) s-au încheiat duminică, 11 aprilie, cu Sfânta Liturghie și cu promisiunea unei revederi la toamnă.

Cristos, Speranța noastră, a înviat!
Fr. Mihail Vacaru, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.