Nehoiu, 26 octombrie 2013 – Început de Postulandat

Cu cuvintele lui Isus vă spun: „Veniți și vedeți!”

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

Ziua de 26 octombrie pentru comunitatea noastră din Nehoiu a fost o zi specială. În primul rând pentru că am avut bucuria, pentru prima oară, să avem în mijlocul nostru pe Ministrul Provincial de Napoli, fr. Leonardo, alături de unul din definitorii provinciei, fr. Valentino. Cei doi au fost însoțiți de către fr. Leon, Custodele nostru.

Un al doilea motiv de bucurie a fost începutul anului de postulandat. Ceremonia a fost prezidată de către Ministrul Provincial, care i-a primit în casa de formare pe cei patru tineri, adresându-le cuvintele lui Isus… ”veniți și vedeți”! Cei patru tineri; Albert, Anton, Cristian, Iulian au cerul fraților capucini ca în acest timp să experimenteze spiritualitatea și viața capucină; ”… învățați-ne să ne rugăm și să înfăptuim o adevărată convertire; educați-ne să trăim în fraternitate cu răbdare și bucurie”.

Fie ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze și să întărească dorința sinceră a tuturor celor care caută să înțeleagă și să împlinească voința lui Dumnezeu în viața lor. 

Fr. Lucian Iosif Dumea, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.